Blistex: alles voor jouw lippen

Bij Blistex draait alles om jouw lippen. Je lippen zijn dunner en kwetsbaarder dan je ‘gewone’ huid en zijn daarom extra kwetsbaar voor kou, zon, droogte en wind.

De buitenlaag van je lippen is dunner dan de rest van je huid. En daarbij hebben je lippen geen talg- of zweetklieren die je lippen vochtig kunnen houden als dat nodig is. Bovendien hebben je lippen minder melanine, de stof die schadelijke UV straling filtert en je lippen beschermt tegen de zon.

Blistex geeft je lippen de bescherming die ze zo nodig hebben. Blistex verzacht, hydrateert en herstelt droge of pijnlijke lippen.

Je lippen verdienen de speciale verzorging van Blistex!

 

 

 

Bij Blistex vinden we dat je van elk seizoen zorgeloos moet kunnen genieten, zonder dat je last hebt van schrale of pijnlijke lippen. Daarom hebben we voor elk seizoen de beste producten om je lippen te beschermen. En hiermee maken we elk seizoen een seizoen om te zoenen!

Zomertips

Bescherm je lippen optimaal tegen de zomerzon
In je lippen zit bijna geen melanine (de stof die schadelijke Uv-stralen filtert). Je kunt je lippen daarom het best beschermen met een lippenbalsem met zonbeschermingsfactor 10 of meer. Met Blistex ben je helemaal klaar voor de zomer!

Breng je lippenbalsem niet boven maar onder je lippenstift aan
Als je zachte en soepele lippen wilt houden, breng je je Blistex aan onder je lipstick. Zo bescherm je niet alleen je lippen, maar kun je je lippenstift ook makkelijker verdelen. De kleur komt daardoor beter uit. Hiermee sla je dus twee vliegen in één klap en ben je helemaal klaar voor de zon!

Vergroot de kans op een zomerliefde!
De lippen zijn het meest aantrekkelijke deel van een vrouwengezicht voor mannen. Vrouwen met volle, glanzende lippen zien er jonger uit dan ze in werkelijkheid zijn. De gemiddelde man staart bij de eerste ontmoeting met een vrouw in de eerste tien seconden meer dan de helft van de tijd naar haar mond …. Alle reden dus om Blistex te gebruiken! Want daarmee houdt je je lippen altijd zacht, glanzend en soepel.

Voorkom dat je lippen verbranden…
Veel mensen weten niet dat ook je lippen kunnen verbranden. De huid van je lippen is heel dun en gevoelig. Daarom drogen je lippen eerder uit dan de rest van je huid. Dus als je deze zomer lekker wilt bakken op het strand, verzorg je lippen dan goed en liefst elke dag. Smeer je lippen meerdere keren per dag in met Blistex. Hiermee hydrateer je je lippen en bescherm je ze tegen UV straling. Met Blistex houd je je lippen altijd zacht en soepel, hoe warm het ook wordt deze zomer. (Vergeet niet ook de rest van je lijf in te smeren met zonnebrand…)

NIEUW
Blistex Med Plus

Blistex Daily Lip Conditioner hydrateert en voedt je droge lippen: de beste bescherming tegen de zomerzon. Elke dag weer, de hele zomer lang!

Lees hier meer...

Lippentip

Smeer je lippen in de zomer extra goed in! Want ook je lippen kunnen verbranden…

Lees hier meer...

Welke Blistex past bij jou?

Bekijk hier welke Blistex past bij je lippen.

Blistex producten