Blistex: alles voor jouw lippen

Bij Blistex draait alles om jouw lippen. Je lippen zijn dunner en kwetsbaarder dan je ‘gewone’ huid en zijn daarom extra kwetsbaar voor kou, zon, droogte en wind.

De buitenlaag van je lippen is dunner dan de rest van je huid. En daarbij hebben je lippen geen talg- of zweetklieren die je lippen vochtig kunnen houden als dat nodig is. Bovendien hebben je lippen minder melanine, de stof die schadelijke UV straling filtert en je lippen beschermt tegen de zon.

Blistex geeft je lippen de bescherming die ze zo nodig hebben. Blistex verzacht, hydrateert en herstelt droge of pijnlijke lippen.

Je lippen verdienen de speciale verzorging van Blistex!

 

 

 

Bij Blistex vinden we dat je van elk seizoen zorgeloos moet kunnen genieten, zonder dat je last hebt van schrale of pijnlijke lippen. Daarom hebben we voor elk seizoen de beste producten om je lippen te beschermen. En hiermee maken we elk seizoen een seizoen om te zoenen!

Herfsttips

Je lippen hebben in de herfst meer bescherming nodig dan je gewone huid
De huid van je lippen is dunner dan je ‘gewone’ huid. Door het koude herfstweer drogen je lippen sneller uit waardoor je eerder last krijgt van pijnlijke, schrale lippen. Als je regelmatig Blistex gebruikt, bescherm je je lippen en houd je ze zacht en soepel. Door je lippen regelmatig in te smeren blijven ze soepel en herstel je de schade.

Wacht niet te lang met het insmeren van je schrale, gebarsten lippen
Zelfs als je je lippen goed verzorgt, kun je in de herfst last hebben van schrale of gebarsten lippen. Als je gelijk smeert met Blistex help je je lippen om te herstellen. En daarna? Blijf je lippen de hele herfst door goed insmeren en houd ze soepel.

Droge en schrale lippen vochtig houden met je tong? Dat maakt het alleen maar erger…
Droge en schrale lippen komen in de herfst vaak voor. Je lippen lijden dan onder de kou en nattigheid. Veel mensen proberen hun lippen dan vochtig te houden met hun tong, maar dat maakt het alleen maar erger… Hierdoor droogt de huid van je lippen nog meer uit, waardoor er kloofjes en ruwheid ontstaan. Met Blistex geef je je lippen de bescherming die ze zo nodig hebben in de herfst.

Bescherm je lippen in de herfst, ook als je binnen blijft!
Je wist waarschijnlijk al dat wind en kou ervoor kunnen zorgen dat je lippen uitdrogen. Maar wist je ook dat de centrale verwarming en de airco hetzelfde doen? Ook binnenshuis smeren dus!

Herfstspecial
Blistex Med Plus

Blistex Med Plus herstelt en verkoelt je pijnlijke lippen: de beste bescherming voor in de herfst. Laat maar komen die gure wind!

Lees hier meer...

Lippentip

Probeer droge en schrale lippen niet vochtig te houden met je tong! Dat maakt het alleen maar erger…

Lees hier meer...

Welke Blistex past bij jou?

Bekijk hier welke Blistex past bij je lippen.

Blistex producten