Gezonde lippen tips

Mooie lippen verbeteren je imago

Het hebben van gezonde en mooie lippen verbetert je imago en is een symptoom van een goede gezondheid. Hier zijn enkele tips om de zorg voor uw lippen gemakkelijker te maken.

Winter? Extra bescherming nodig!

Je lippen hebben het in de winter extra zwaar. De dunne huid en het gebrek aan talg- of zweetklieren zorgt ervoor dat er makkelijk kloofjes, barstjes en velletjes ontstaan. Een Repair-product verzacht en herstelt pijnlijke lippen en beschermt optimaal.

Schrale, gebarsten lippen? SOS

Krijg je ondanks goede verzorging toch nog schrale of gebarsten lippen? Wacht dan niet, maar gebruik gelijk een Repair-product om je lippen te herstellen. Blijf ze daarna elke dag goed insmeren. Zo blijven ze soepel.

Bescherm je lippen. Ook binnen!

Je lippen drogen niet alleen uit door wind en kou. De CV en de airco doen helaas hetzelfde. Bescherm en verzorg je lippen dus ook als je binnen blijft.

Niet likken!

Veel mensen houden hun lippen vochtig door eraan te likken. Maar zo drogen je lippen alleen maar verder uit en ontstaan er kloofjes en velletjes. Herstel je lippen met een Repair-product en blijf ze ook daarna regelmatig insmeren.

Heb je nog vragen?

BLISTEX HEEFT ALVAST WAT VRAGEN BEANTWOORD